DEN HELDER DE HAPJESHOEK

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 170 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Den Helder de Hapjeshoek. Meer weten? Ontdek meer

15 jul 2024 om 20:44 bami was oké, de soto daar in tegen echt een 2!
15 jul 2024 om 7:25 Eten is goed, alleen best duur, voor wat je krijgt
13 jul 2024 om 22:38 De koerier stond midden in de straat stil en kon mijn huis niet vinden die kluns Heb het uiteindelijk maar opgehaald bij hem De smaak was prima en dik in orde Het broodje kon wel wat groter
7 jul 2024 om 19:37 Bezorgd volgens gevraagde tijd. Eten was top
7 jul 2024 om 18:16 Wij hebben gesmuld. Werd op tijd bezorgd. Het was nog heerlijk warm en ontzettend lekker.
5 jul 2024 om 23:11 Bun switi
30 jun 2024 om 21:19 De Saoto soep was lekker maar niet erg gevuld. Daarnaast was het broodje pom vrij pittig de rotti en het broodje kip waren top.
30 jun 2024 om 20:44 Heerlijk eten, goed warm. Porties zijn niet echt ruim.
29 jun 2024 om 19:27 Supergoed…
22 jun 2024 om 1:14 Het eten vond ik te spicy. Weinig groente. Bezorgen duurde een uur. Je verwacht ongeveer 30 minuten zo stond dat ook aangegeven. Zal zeker vaker bestellen als het minder pittig wordt gemaakt.
21 jun 2024 om 6:09 Heerlijk eten, zeer klantvriendelijk, goed warm en prima verpakt.
20 jun 2024 om 9:53 De eerste keer had ik roti, de smaak was medium lekker. Ik heb beter gehad. De kip was echt aan elkaar gekleefd, waardoor dit kleiner moest. Dit was in de zaak zelf ook zo. De bakabana was opgewarmd en slap. Saoto soep was meer water dan ingredienten